Service stivuitoare

Service stivuitoare – acoperire națională

Service stivuitoare: Asigurăm lucrări de reparații și întreținere atât pentru motostivuitoare, cât și pentru electrostivuitoare sau lize marca Linde, cât și pentru toate celelalte mărci de stivuitoare: JUNGHEINRICH, Still, Toyota, JCB, Hyster etc.

Activitatea de service în compania noastra are în vedere cele 5 dimensiuni ale unui serviciu:
Activitățile principale de service în compania noastră au în vedere:
1. Seriozitate – dovedim acest lucru prin faptul că reușim să prestăm serviciul promis într-un mod profesional.
2. Siguranța – competența angajaților de a oferi cele mai bune soluții.
3. Cel mai bun preț – pe lângă seriozitate și siguranță, vă garantăm că avem un preț foarte accesibil pentru serviciile oferite.

Pentru a putea veni în sprijinul clientului, compania noastră propune 2 modele de contract și anume:
A. Contractul de întreținere preventivă presupune efectuarea reviziilor conform cărții tehnice contra unei sume medii fixe pe toată durata contractului.
B. Contract de full-service care presupune plata unei sume lunare în care sunt incluse piesele, manopera și reviziile.

Identificăm piesa de stivuitor/motistivuitor dorită pe baza datelor specificate de dumneavoastra pentru stivuitor şi a descrierii.

Nivelul de întreținere a unui stivuitor/motostivuitor este un factor important pentru performanța și durata sa de viață. Stivuitoarele/motostivuitoarele sunt unele dintre cele mai pretențioase echipamente și sunt proiectate pentru a opera în cele mai grele condiții. Mentenanța acestora trebuie să fie asigurată pentru a fi la un nivel ridicat de performanță și pentru a preveni defecțiunile.