Stivuitoare-lize

Service Stivuitoare

Service stivuitoare – acoperire nationala

Service stivuitoare: Asiguram lucrari de reparatii si intretinere atat pentru motostivuitoare cat si pentru electrostivuitoare sau lize marca Linde cat si pentru toate celelalte marci de stivuitoare: JUNGHEINRICH, Still, etc.

Activitatea de service in compania noastra are in vedere cele 5 dimensiuni ale unui serviciu:
Activitatile principale de service in compania noastra au in vedere:
1. Seriozitate – dovedim acest lucru prin faptul ca reusim sa prestam serviciul promis intr-un mod profesional.
2. Siguranta – competenta angajatilor de a oferi cele mai bune solutii.
3. Cel mai bun pret – pe langa seriozitate si si siguranta, va garantam ca avem un pret foarte accesibil pentru serviciile oferite.

Pentru a putea veni in sprijinul clientului, compania noastra propune 2 modele de contract si anume:
A. Contractul de intretinere preventiva presupune efectuarea reviziilor conform cartii tehnice contra unei sume medii fixe pe toata durata contractului.
B. Contract de full-service care presupune plata unei sume lunare in care sunt incluse piesele, manopera, revizii.

Identificăm piesa de stivuitor/motistivuitor dorită pe baza datelor specificate de dumneavoastra pentru stivuitor şi a descrierii.

Nivelul de intretinere a unui stivuitor/motostivuitor este un factor important pentru performanta si durata sa de viata. Stivuitoarele/motostivuitoarele sunt unele dintre cele mai pretentioase echipamente si sunt proiectate pentru a opera in cele mai grele conditii. Mentenanta acestora trebuie sa fie asigurata pentru a fi la un nivel ridicat de performanta si pentru a preveni defectiunile.